Оце так конфуз: Туристка на останні гроші купила квиток, але переплутала рік вильоту

Американська туристка купила квиток на літак на останні гроші, але випадково вибрала не ту дату і дізналася про це вже в аеропорту. Дівчина збиралася повернутися з відпустки в Хорватії у США. Своєю історією вона поділилася в TikTok-акаунті. Виявилося, що мандрівниця випадково забронювала квиток на літо 2022 року, зазначають Патріоти України.

"Зараз я сиджу біля входу в термінал без грошей і не знаю, що робити. На моєму телефоні скоро закінчиться інтернет, я залишуся без зв'язку", – розповіла вона. Туристка зв'язалася з авіакомпанією, та їй запропонували безкоштовну допомогу. Перевізник оплатив пасажирці квиток на найближчий рейс в США.

Підписники в коментарях під були здивовані й не поспішали співчувати дівчині. "Навіщо подорожувати, якщо ти купуєш квиток на літак за останні гроші?", "Коли-небудь всі пасажири будуть адекватними", "Вона купувала квитки наосліп?", "З ким не буває, але навіщо обурюватися, якщо це твоя вина?" – написали вони у коментарях.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...