Оце так: Мешканку Львівщини оштрафував суд, бо її 9-річну доньку вкусила змія

Стрийський міськрайонний суд Львівщини визнав місцеву мешканку винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків. Матір 9-річної дівчинки, яку на подвір’ї вкусила змія, оштрафували на 850 грн, бо вона залишила дитину без нагляду, передають Патріоти України.

Як вказано у постанові, яку оприлюднили у судовому реєстрі у липні, випадок трапився 16 червня 2024 року у одному з населених пунктів у Стрийському районі Львівщини. Двоє сестер бавились на подвір’ї житлового будинку і одну з них вкусила змія. 9-річну дівчинку доставили спершу у Стрийську ЦРЛ, а згодом у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Поліція склала щодо матері дитини протокол про адмінправопорушення через неналежне виконання батьківських обов’язків, бо вона залишила дитину без нагляду. У суді мешканка Львівщини визнала свою провину та розповіла, що того дня доньки бавились у дворі, а вона вийшла до сусідки.

Після того, як 9-річну доньку вкусила змія, до неї прибігла старша дитина та розповіла про це. Матір одразу прийшла додому, а чоловік уже обробляв рану на нозі. Дитину привезли у лікарню до Львова, де медики встановили діагноз укус змії. Наразі з дитиною усе добре.

Суддя Вікторія Бучківська розглянула усі матеріали справи та визнала матір винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків, призначивши 850 грн штрафу та зобов’язавши сплатити 605 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...