Оце так: На похорон гумориста-путініста Маслякова прийшла команда КВК зі Львова

11 вересня відбулося прощання з російським гумористом Олександром Масляковим, який помер 8 вересня у віці 82 років. Причина та обставини смерті не повідомляються. На церемонії прощання були присутні багато відомих росіян, а також українці, зазначають Патріоти України.

За даними росЗМІ, попрощатися з Масляковим прийшла українська команда КВК "Ескадрон гусар", заснована у Львові. Однак варто зазначити, що учасники команди ще 1995 року переїхали до Росії. Відомо, що багато років тому молоді гумористи сподобалися Маслякову, тому вони переїхали до країни-агресора, де будували свою кар'єру.

Крім того, попрощатися з Олександром Масляковим також приїхали Гарік Харламов, Дмитро Хрустальов, Алла Міхєєва, Ольга Картункова, Катерина Скулкіна тощо. Про коміка згадав навіть Володимир Путін. Він надіслав йому вінок.

Цікаво, що Масляков завжди підтримував Путіна і злочинний режим Кремля. Він виступав за незаконну анексію Криму, а також позитивно висловлювався щодо повномасштабного вторгнення в Україну. За таку позицію Маслякова внесли в базу "Миротворець".

У Львові пара зайнялась сексом під балконом житлового будинку, а далі щось пішло не так

четвер, 12 вересень 2024, 15:54

У Львові на 119 грн оштрафували чоловіка через секс під балконом. Про це йдеться у постанові Сихівського районного суду м. Львова, передають Патріоти України. За даними суду, пара 26 липня 2024 року орієнтовно о 16:00 зайнялась сексом під балконом житл...

Від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання: Помер колишній радник голови СБУ

четвер, 12 вересень 2024, 15:41

Після важкого поранення на фронті й тривалого лікування помер колишній радник голови СБУ Ярослав Антоняк. Про це повідомив його побратим у соцмережі, передають Патріоти України. Антоняк був важко поранений під час виконання бойового завдання 4 травня 2...