Оце так! Патрульні виявили кошеня під капотом авто у водія - воно могло проїхати понад 200 км (відео)


Хмельницькі патрульні виявили кота у "нутрощах" машини, коли зупинили водія, аби залучити як свідка. Під час спілкування з-під капота автомобіля вони почули мʼявкання. Відкривши капот, патрульні виявили там кота-"мандрівника", повідомляє Національна поліція України.

Водій розповів поліцейським, що їхав із Закарпаття, а зупинку робив лише в місті Стрий. Цілком ймовірно, що котик подорожував під капотом автомобіля понад 200 кілометрів.

Як розповіли у коментарі "УП. Життя" у патрульній поліції Хмельниччини, курйозний випадок стався в ніч з 6 на 7 грудня. Водій вирішив не розлучатися зі своїм "пасажиром" і подарувати йому нову домівку, тож забрав хвостатого собі.

Правоохоронці попереджають: ця історія могла і не мати щасливого фіналу. Тому радять водіям завжди стукати по капоту перед тим, як завести двигун.

"Найулюбленіші місця котів: під авто, під капотом, під арками коліс, у вихлопній трубі. Врахуйте, що лякливі котики можуть сховатися ще глибше", – додають поліцейські.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...