Оце так: П'ятеро ухилянтів спокійно пішки перейшли в Угорщину - один перевдягся у піксель

Кадри з прикордонної відеокамери зафіксували, як вранці 20 квітня група з 5 чоловіків незаконно перетнула українсько-угорський кордон поблизу села Дийда в Закарпатській області, передають Патріоти України.

На відеозаписі видно, як четверо цивільних осіб у супроводі людини у камуфляжній формі спокійно перейшли кордон та опинилися на території Угорщини.

За наявною інформацією, трюк із переодяганням часто використовується ухилянтами та їхніми провідниками для ускладнення роботи прикордонної служби.

Поки що офіційних коментарів від правоохоронних органів щодо даного інциденту не надходило. Проте сам факт порушення державного кордону групою осіб зафіксовано відеозаписом.

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...

Щоб приєднатися до лав ЗСУ: Британець вісім днів йшов пішки з Будапешта до Ужгорода

вівторок, 21 травень 2024, 22:33

Британець Маркус Сміт пройшов пішки від Будапешта до Ужгорода, щоб вступити до лав ЗСУ. Шлях до України зайняв у чоловіка вісім діб шість годин 36 хвилин і 14 секунд. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Закарпатському обласному територіальному ц...