Оце так погодна "гойдалка": 8 березня по Україні очікуються перепади температури у 20 градусів

Синоптики Українського гідрометцентру на карті погоди на 8 березня показали, в яких областях очікуються дощіПогода в Україні продемонструє справжню боротьбу зими з весною в неділю, 8 березня. По країні очікуються температурні перепади в 20 і більше градусів, місцями заморозки, у багатьох регіонах пройдуть дощі. Такий прогноз дали синоптики Українського гідрометцентру і Наталка Діденко, зазначають Патріоти України.

Згідно з прогнозом Наталки Діденко, у неділю в Україні буде величезний температурний контраст. Якщо в Карпатах буде нуль і навіть нижче, у південній частині країни температурні показники можуть досягти +20 градусів.

"Поза экстремами: восьмого березня очікується на Заході і Півночі протягом дня +6+12 градусів. На решті території України +12+19 градусів. Але на узбережжях ще холодних морів буде значно свіжіше", - пише синоптик.

Дощі Діденко прогнозує на Заході і Півночі, а до обіду опади доберуться і до центральної частини України. А ось Південь і Схід 8 березня все ще буде в сухій погоді.

У Києві 8 березня похолодає, буде волого. Температура повітря +8...+9 градусів.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...