Оце так помста: Зоопарк пропонує назвати таргана ім'ям вашого колишнього й подивитися, як його з'їдять - ось така забава до Дня закоханих (відео)

Вам коли-небудь хотілося відірвати голову своєму колишньому або колишній? Що ж, тепер у вас з'явиться така можливість. Співробітники зоопарку в Сан-Антоніо (штат Техас, США) назвуть тарганів іменами "ексів", а потім віддадуть їх на поживу тваринам, передають Патріоти України.

Як пише CNN, акцію під назвою "Плач, тарган" звіринець приурочив до Дня святого Валентина. Таким чином автори забави хочуть підтримати розчарованих закоханих у свято кохання.

Якщо ви захочете, щоб таргана згодували птахам, рептиліям або ссавцям, то заплатити потрібно $5. Також за цю суму зоопарк пропонує варіант для годування травоїдних - роль екс-партнера в цьому випадку виконуватимуть салат або качан капусти. За $25 доларів ім'ям колишнього коханого назвуть замороженого щура, якого потім з'їсть рептилія.

За всім цим процесом можна спостерігати, але для цього не обов'язково перебувати у зоопарку - його співробітники транслюватимуть годування тварин у прямому ефірі на Facebook.

Крім того, скориставшись цією послугою, можна отримати сертифікат, яким потім можна ділитися в соціальних мережах. "Якщо ви відчуваєте себе досить хоробрим, опублікуйте його і відзначте цього невдаху", - відзначили в зоопарку.

Той, хто бажає помститися колишньому таким чином, повинене зареєструватися на сайті звіринця до вечора 13 лютого. Під час акції відображатимуться тільки імена. Кошти, виручені з акції "Плач, тарган", підуть на поліпшення умов ягуарів у зоопарку.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...