Оце так поворот! Дівчина звільнилася з роботи заради TikTok - тепер вона заробляє 135 тис. доларів на рік

24-річна американка Ві Лунг почала записувати ролики в TikTok у 2019 році і на сьогоднішній день має більше мільйона підписників. До цього дівчина працювала у сфері маркетингу, а зараз заробляє 100 тисяч фунтів стерлінгів на рік (понад 135 тисяч доларів), передають Патріоти України.

Ві вирішила звільнитися з попередньої роботи і тепер щаслива, тому що заробляє величезні суми в інтернеті. У TikTok дівчина публікує навчальні відео. 24-річна Ві розміщує ролики на такі теми, як найкращі програми для редагування фотографій, як робити гарні знімки в Instagram на iPhone і лайфхаки з одягом. Всього за один пост у TikTok Ві отримує від 8 тисяч до 10 тисяч доларів. Також у американки є блог в Instagram з 94 тис. підписниками і канал на YouTube – 7 тисяч підписників.

Переважно дохід дівчини – від спонсорства брендів і творців TikTok. Крім того, Ві отримує від 150 до 300 доларів на місяць від TikTok Creator Fund, який є вбудованою функцією монетизації додатка. Сума грошей, яку вона заробляє, залежить від того, скільки контенту публікує.

За 2021 рік блогерка заробила близько 100 000 фунтів стерлінгів (більше 135 тисяч доларів). Зазначається, що ті, хто хоче заробляти гроші на TikTok, повинні досягти 18 років, мати понад 10 тисяч підписників і набрати як мінімум 100 тисяч переглядів на відео за 30 днів.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...