Оце так поворот: Могилевська і 90-річний Чапкіс зіграли героїв любовного трикутника в новому відео (фото, відео)

Українська співачка Наталія Могилевська в дуеті із зіркою серіалу "Школа", творцем Tik Tok будинку ULove Home Данею Вегасом записала кавер на свій легендарний хіт "Місяць" й зняла кліп на цю композицію, передають Патріоти України.

Так, в основі сюжету розгортається вампірська історія кохання між Графом Дракулою в ролі якого Григорій Чапкіс та його свитою (українські зірки Тік Тoк з ULove Home), графинею Могилевською й священником в ролі Дані Вегаса. Відповідний ролик був опублікований 13 листопада на офіційному YouTube-каналі спывачки (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

"У рамках просування пісні "Белый самолет" я побувала в гостях у тіктокеров, ми дуже подружилися з ними й вони мені запропонували колаборацію. Я подумала що це буде дуже цікаво поєднати класичну музичну освіту і сучасний інноваційний підхід в музиці... Також для мене було величезною честю зніматися в одному кліпі з легендарним танцюристом, моїм викладачем Григорієм Чапкісом. Наша історія дуже давня, він був моїм учителем ще у 90-х, коли я вчилася в естрадно-цирковій академії, так що в цій картині всі покоління артистів", – поділилася Могилевська.

Зазначимо, що шанувальники прийшли в захват від нової відеороботи співачки. Вони написали безліч похвальних коментарів під публікацією.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...