Оце так поворот: "Новий" прокурор Києва виявився героєм курйозного телешоу про носи (відео)

Призначений нещодавно "новим" прокурором Києва Олег Кіпер, як виявилося, влітку 2015 року разом зі своєю дружиною Іриною брав участь у шоу про носи, передають Патріоти України.

Там він заявив, що "має ідеальний ніс" і це не подобається його дружині. На це звернув увагу головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов й виклав у Facebook відео з відповідного випуску "Битва за новий ніс" програми "Говорить Україна" (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

"Прокурор із найвідомішим носом. Олег Кіпер – люстрований через роботу на Януковича, але поновлений судом Вовка, дуже пишається своїм носом і носом своєї дружини. Настільки, що виступав із розповіддю про ніс на телешоу", – написав журналіст.

Він нагадав, що у вересні 2019 року Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив виплатити Кіперу з бюджету 1,8 мільйона гривень, тож, мовляв, "на ніс йому вистачає".

"Щоб робити кар'єру у владі, треба стати популярним, тому дивіться частіше такі розмовні бла-бла-шоу – кадри набирають саме там", – прокоментував Бутусов.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...