Оце так поворот: Сім'я привітала принца Гаррі з днем народження милими фото, на яких не знайшлося місця для Меган

У день народження принца Гаррі в соцмережах королівської родини традиційно з'явилися стримані привітання і милі фото з домашнього архіву. Проте багато користувачів помітили, що на цих знімках немає ніяких слідів Меган Маркл і їхнього однорічного сина Арчі, передають Патріоти України.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон постаралися покінчити з чутками про сімейний розлад, розмістивши в Instagram безтурботний знімок, на якому Гаррі обганяє їх на стадіоні в Лондоні в 2017 році. "Бажаємо дуже щасливого дня народження принцу Гаррі", - йдеться у підписі.

94-річна королева Єлизавета поділилася привітаннями разом із фотографією, на якій Гаррі посміхається їй на прийомі в Букінгемському палаці в 2017 році. Принц Чарльз, в свою чергу, засвідчив єдність родини знімком, на якому сміється зі своїм молодших сином на "Іграх нескорених" в 2014 році.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Фото: instagram.com/clarencehouse

Теплі вітання королівської родини надійшли незабаром після виходу біографічної книги "У пошуках свободи", автори якої стверджують, що колись нерозлучні принц Вільям і Гаррі два місяці не розмовляли після оголошення про "Мегзіт" в січні 2020 року.

Однак королівські шанувальники відзначили, що всі три аккаунти повністю проігнорували присутність дружини принца Гаррі, Меган Маркл. "Даремно вони використали ці фото, а не ті, на яких ображена його дружина", - пишуть в коментарях. - "Меган буквально поза увагою!" "Цікава фотодобірка! Без Меган".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...