Оце так поворот: У автомобіліста конфіскували машину через 30 секунд після її купівлі

У автомобіліста конфіскували машину через 30 секунд після її купівлі

У місті Нортгемптон, графство Нортгемптоншир, Англія, стався незвичайний випадок з одним з автомобілістів. Чоловік купив машину, але вже через півхвилини втратив її, відразу на виїзді з автосалону – транспортний засіб конфіскував поліцейський патруль.

Як пише Autoevoluton, щасливий британець настільки перехвилювався при покупці свого Renault Megane, що під час початку руху ледь не врізався у припарковану поліцейську машину. Правоохоронці зупинили водія, і під час перевірки документів з'ясувалося, що він не встиг купити страховку на авто. Це і стало приводом для конфіскації. У ЗМІ вже прозвали цей випадок найкоротшим володінням новим автомобілем в історії.

З початку жовтня поліція графства Нортгемптоншир проводить на місцевих дорогах кампанію з безпеки дорожнього руху, під час якої перевіряє у водіїв наявність страховки і водійських прав. Дослідження показало, що винуватцями ДТП і злісними порушниками ПДР найчастіше стають саме ті водії, які не мають відповідних документів. За минулий час правоохоронці відрапортували про 83 вилучених автомобіля – 64 з них були конфісковані за відсутність страхового поліса, інші 19 – за відсутність водійських прав.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...