Оце так поворот: У радянському підручнику 1986 року знайшли вантажівку із символом Z (фото)

У радянському підручнику у військовій справі "Громадянська оборона" 1986 року випуску виявили символ російських окупантів - літеру Z. Саме цей знак є на техніці загарбників, а також є інструментом для пропаганди війни в Україні, передають Патріоти України.

Як повідомивTelegram-канал Кривава бариня, цей символ знайдений у п'ятому виданні, де йдеться про оборону, ударні хвилі, випромінювання та радіацію. Зокрема, він позначений на вантажівці.

Авторами методички вказані: Кузьменко Є.П., Корольов О.А. та Земітан В.І. Посібник вийшов у Головному видавництві видавничого об'єднання "Вища школа". У книзі йдеться про завдання цивільної оборони та схеми її організації, різні ракети, радіацію та випромінювання. Також у посібнику прописано про колективні засоби захисту та протирадіаційні укриття.

Крім того, в книзі сказано про засоби захисту шкіри від різних видів радіації, розосередження та евакуації населення.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...