Оце так поворот: У радянському підручнику 1986 року знайшли вантажівку із символом Z (фото)

У радянському підручнику у військовій справі "Громадянська оборона" 1986 року випуску виявили символ російських окупантів - літеру Z. Саме цей знак є на техніці загарбників, а також є інструментом для пропаганди війни в Україні, передають Патріоти України.

Як повідомивTelegram-канал Кривава бариня, цей символ знайдений у п'ятому виданні, де йдеться про оборону, ударні хвилі, випромінювання та радіацію. Зокрема, він позначений на вантажівці.

Авторами методички вказані: Кузьменко Є.П., Корольов О.А. та Земітан В.І. Посібник вийшов у Головному видавництві видавничого об'єднання "Вища школа". У книзі йдеться про завдання цивільної оборони та схеми її організації, різні ракети, радіацію та випромінювання. Також у посібнику прописано про колективні засоби захисту та протирадіаційні укриття.

Крім того, в книзі сказано про засоби захисту шкіри від різних видів радіації, розосередження та евакуації населення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...