Оце так поворот: Вчені повідомили, що коронавірус може зникнути сам по собі

Вчені повідомили, що коронавірус може зникнути сам по собі

Італійські вчені повідомляють, що коронавірус може зникнути сам по собі до винаходу вакцини. За словами фахівців, так як він швидко мутував через дотримання дистанції і носіння масок, він став не такий агресивний, як був раніше. Експерти запевняють, що COVID-19 стає все менш і менш небезпечним, передають Патріоти України.

"В березні і на початку квітня картина була абсолютно іншою. Люди поступали у відділення реанімації з дуже важким захворюванням. Їм були потрібні кисень, вентиляція легенів. У деяких розвивалася пневмонія... Проте минулого місяця все зовсім змінилося. Якщо в березні і квітні вірус можна було порівняти зі злісним тигром, то тепер він нагадує дикого кота. Навіть літні пацієнти у віці 80-90 років, здатні сидіти в ліжках і дихають самостійно. Раніше ті ж пацієнти померли би протягом двох-трьох днів", - шокував заявою доктор з інфекційної лікарні Маттео Бассетти з міста Сан-Мартіно.

За словами Бассетти, вірус скоро вимре сам, адже випадки зараження дуже скоротилися. Зазначимо, що не всі медики поділяють думки італійського лікаря. Так, доктор Бхарат Панкхания, професор медичного факультету британського Університету Ексетера вважає, що нам жити з цим вірусом ще роки. За словами медика, COVID-19 так скоро не вимре.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...