Оце так поворот: Відомого репера кинула дівчина через підтримку Трампа на виборах у США (фото)

Плюс-сайз модель Деніз Бідо розірвала стосунки з хіп-хоп виконавцем Двейном Майклом Картером-молодшим, який виступає під псевдонімом Ліл Уейн. Дівчина пішла від музиканта, дізнавшись про його підтримку Дональда Трампа на нинішніх президентських виборах в США, передають Патріоти України.

Як повідомляє Page Six, модель отписалася від репера в соцмережах, після чого опублікувала пост з підписом: "Іноді просто кохання недостатньо". Музикант, незважаючи на розставання, ще не видалив фото дівчини зі свого аккаунта.

В кінці жовтня американський репер висловив підтримку Дональду Трампу, розмістивши у своєму twitter-акаунті спільну фотографію з президентом США, на якій вони обидва посміхаються і показують жест "лайк". Цей пост став останньою краплею для Деніз.

Модель в своєму Instagram натякнула на занепокоєння з приводу знімка і закликала своїх дописувачів голосувати. При цьому Бідо уточнила, що свій голос вона віддала не за Трампа. Згодом дівчина видалила свої пости.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...