Оце так поворот: ЗМІ показали, як Зеленська на елітній машині їздить по Києву, перевищуючи швидкість (відео)


Перша леді та дружина президента України Володимира Зеленського Олена їздить на елітній іномарці, яку супроводжують десять охоронців. Згідно з декларацією глави держави за 2019 рік, на ній числиться куленепробивна машина марки Mercedes Benz S 500. Але першу леді возить особистий шофер з охороною, пише "Страна" .

Так, Зеленську супроводжує автомобіль бізнес-класу Toyota Camry і десять охоронців. Крім того, журналісти стали свідками того, як дружина президента ганяє по Києву.

Олена Зеленська їздить на елітній іномарці

У будній день було помічено, як на Столичному шосе її машини розганялися до швидкості 114 км/год. Варто відзначити, що на цій ділянці дозволено їздити тільки 50 км/год, а з 1 листопада – 80 км/год.


Джерело: Страна

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...