Оце так приниження скреп: Канадський гонщик "Формули-1" під час обгону показав fuck російському (відео)

Російський пілот "Формули-1" Микита Мазепін, який виступає в американській команді Haas, під час третьої вільної практики на Гран-прі Іспанії в Барселоні завадив на трасі Ленсу Строллу з Aston Martin. Канадський гонщик, обганяючи російського, показав йому середній палець. Відео моменту обгону опубліковано 9 травня на YouTube-каналі F1 Jackman, передають Патріоти України.

Переможцем Гран-прі Іспанії став британський пілот команди Mercedes, семиразовий чемпіон світу "Формули-1" Льюїс Гемілтон, повідомляють на сайті Міжнародної автомобільної федерації (FIA). Мазепін завершив перегони традиційно – останнім серед тих, хто фінішував, у Барселоні – на 19-му місці.

У 2021 році 22-річний російський пілот дебютував у "Формулі-1". Як повідомляють на сайті FIA, він провів чотири гонки. Найбільшим його досягненням є 17-те підсумкове місце. Через помилки на трасі і манеру ведення перегонів Мазепін уже встиг заслужити репутацію грубіяна і нездари, зазначає sports.ru.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...