Оце так розійшовся! Чоловік став батьком 151 дитини і не планує зупинятися - хоче 17-ту дружину

У Зімбабве місцевий 66-річний житель Мішек Ньяндоро має 16 дружин і 151 дитину. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Cвою полігамну сім'ю він почав створювати ще у 1983 році. Остання весілля Ньяндоро відбулося у 2015 році. На цьому чоловік не має наміру зупинятися. Він одружиться на своїй 17-й нареченій взимку і сподівається мати 100 дружин і 1000 дітей до смерті.

Ньяндоро ніде не працює і стверджує, що його постійна робота — "задовольняти своїх дружин". Він запевняє, що дотримується суворого секс-графіка чотири рази на ніч.

"Я йду до спальні згідно з розкладом. Я задовольняю одну дружину і переходжу в сусідню кімнату. Це моя робота. У мене немає іншої роботи", — каже чоловік.

У свою чергу дружини готують, прибирають і також виконують всі його бажання. "Кожна з дружин щосили намагається готувати найсмачнішу їжу. Я їм тільки те, що мені подобається, а несмачні страви викидаю", — хвалиться Ньяндоро.

Тільки за останні шість років у чоловіка народилися 22 спадкоємці. Крім того, наявність стількох дітей вже приносить свої плоди. Ті підтримують батька фінансово і дарують йому подарунки. Чоловік видав заміж 13 дочок і одружив 23 сина. Деякі хлопці пішли по стопах батька і завели по кілька дружин. Сім'я в основному веде сільське господарство на 93 гектарах землі, яку багатоженцеві недавно виділив уряд.

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...