Оце так самовідданість роботі! У США кореспондентку в прямому ефірі збила машина, але вона продовжила репортаж

У США автомобіль збив кореспондентку під час прямого ефіру, але дівчина піднялася на ноги і продовжила репортаж. Відповідне відео з’явилося в Мережі, передають Патріоти України.

Репортер телеканалу WSAZ Торі Йоргей вела репортаж з тауншипа Данбар, де стався прорив водопроводу. Під час прямого включення зі студією дівчину раптом збила машина, яка проїжджала повз.

Журналістка впала і зачепила камеру, яка кілька секунд пролежала на землі. В об’єктив потрапило, як Торі спочатку стала на ноги, а потім поправила камеру.

“О боже, мене збила машина, але я в порядку! Все нормально, все в порядку. Ось вам і прямий ефір. Все добре. Мене вже збивала машина в коледжі приблизно так само», – сказала репортер.

За кермом автомобіля їхала жінка, яка звернулася до постраждалої. Журналістка відповіла, що все гаразд і додала: «Знаєте, це мій останній робочий тиждень, і я так і знала, що це станеться».

При цьому ведучий програми не знав, що саме сталося. Він запитав, чи все в порядку і дівчина відповіла, що у неї перед очима пронеслося все життя. Після цього журналістка продовжила розповідь про водопровід.

Після події Торі прийшла в студію WSAZ, де розповіла, що після прямого ефіру її відвезли в лікарню. У неї немає серйозних травм, але лікарі попередили, що «трохи поболить».

Зазначимо, що під час репортажу дівчина була сама, оскільки часто самостійно їздить на місця подій. “Обожнюю свою роботу, ніколи б від неї не відмовилася”, – додала Торі.

Користувачі Мережі обурилися, що така велика медіакомпанія, в якій працює Торі, відправляє своїх журналісток на репортажі одних і в темний час доби. Вони закликали телеканал забезпечити безпечні умови праці.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...