Оце так! Шкарлет зробив помилку... в заяві про відставку з посади міністра освіти і науки

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет написав заяву про відставку. У мережі помітили, що чиновник допустив помилку у власному прізвищі. Фото заяви Шкарлета опублікував в Facebook голова Верховної Ради Руслан Стефанчук,, передають Патріоти України.

"Три заяви з проханням прийняти відставку надійшли до Верховної Ради України. Від Міністра освіти і науки України Шкарлета с.м. від Міністра зі стратегічних галузей промисловості України Рябікіна П. Б. від Віце-прем'єр-міністра України – Міністра цифрової трансформації України Федорова М. А.", – повідомив Стефанчук.

За його словами, всі заяви будуть розглянуті, відповідно до закону, на найближчому пленарному засіданні. Користувачі мережі звернули увагу на заяву Сергія Шкарлета - на знімку заяви, написаної від руки, видно, що міністр написав "Шарлета" замість Шкарлета в шапці документа.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...