Оце так! Шкарлет зробив помилку... в заяві про відставку з посади міністра освіти і науки

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет написав заяву про відставку. У мережі помітили, що чиновник допустив помилку у власному прізвищі. Фото заяви Шкарлета опублікував в Facebook голова Верховної Ради Руслан Стефанчук,, передають Патріоти України.

"Три заяви з проханням прийняти відставку надійшли до Верховної Ради України. Від Міністра освіти і науки України Шкарлета с.м. від Міністра зі стратегічних галузей промисловості України Рябікіна П. Б. від Віце-прем'єр-міністра України – Міністра цифрової трансформації України Федорова М. А.", – повідомив Стефанчук.

За його словами, всі заяви будуть розглянуті, відповідно до закону, на найближчому пленарному засіданні. Користувачі мережі звернули увагу на заяву Сергія Шкарлета - на знімку заяви, написаної від руки, видно, що міністр написав "Шарлета" замість Шкарлета в шапці документа.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...