Оце так: Шведська супермодель, яка підтримувала Україну, зараз рекламує російські купальники

Шведська модель та екс"ангел" Victoria's Secret Ельза Госк на початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну підтримувала українців і говорила про це публічно. Але, минув рік воєнних дій, які все ще тривають, і тепер манекенниця співпрацює з російським брендом купальників, зазначають Патріоти України.

34-річна Госк опублікувала у своєму блогу відео, на якому рекламує купальники та тегнула бренд. А пильні підписники одразу ж помітили, що Ельза співпрацює з брендом із країни-агресорки, яка напала на Україну.

Ще 26 лютого, через два дні після того, як Росія повномасштабно вторглася в Україну та почала вбивати українців, Ельза Госк разом із іншими колегами Victoria's Secret підтримали нашу країну.

"Моє серце з усіма українцями", — писала того дня модель Ельза Госк і закликала весь світ реагувати на російську агресію проти України.

А коли українськими військовими було звільнено Бучу Хоск засудила звірства російської армії у цьому місті під Києвом."Монстри!!! Припиніть вбивства безвинних українців. Так багато втрачених життів, коли це закінчиться?" – підписала публікацію шокована Ельза.

Ельза Госк рекламує купальники від російського бренду / © Instagram Ельзи Госк

Можна лише здогадуватись, чому раптом манекенниця погодилася рекламувати російський бренд зараз.

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...