Оце так сюрприз! Новий рік в Україні почнеться з аномалії, - народний синоптик

Початок 2023 року в Україні супроводжуватиметься аномальним теплом. Підвищення температури очікується вже 31 грудня. Про це розказав народний синоптик Станіслав Щедрін, передають Патріоти України.

Він прогнозує, що з 31 грудня по 4 січня до України надійде аномальне потепління.

"По всій території країни у даний період очікується від +5 до +10 градусів", - прогнозує Щедрін.

За його словами, навіть у нічний час стовпчики термометрів не опускатимуться нижче "нуля".

Погода у січні

Раніше народний синоптик Станіслав Щедрін казав, що до України мчить тепле повітря з Сахари та Атлантики. За його прогнозом, перша половина січня буде неймовірно теплою.

"Є дуже велика ймовірність, що половина січня по всій країні буде аномально теплою та більш схожою на початок квітня, аніж на січень", - спрогнозував Щедрін.

Водночас, за його словами, друга половина січня очікується холодною. "Зима нарешті вступить в свої права і принесе снігопади та значне похолодання", - сказав він.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...