Оце так "схема": Аферисти переодягаються в жінок, знімають жертв на відео, а потім шантажують "пікантними" кадрами

Аферисти в Китаї переодягаються в жінок, знімають голих чоловіків-жертв онлайн, а потім шантажують, виманюючи гроші. Злочин став настільки поширеним у Китаї, що поліції довелося зробити офіційне попередження чоловікам у всій країні. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

"Чоловіки, не знімайтеся онлайн голими. За цим може ховатися шахрайство", - попередила китайська поліція. Поліція показала ефектне відео перетворення спокусливих жінок на чоловіків. На відео - молода приваблива жінка лише в бюстгальтері й трусиках. Потім вона крок за кроком стає чоловіком, знімаючи маску, штучні груди й шкіру. Кліп, спочатку опублікований поліцією в провінції Чжецзян, поширили в китайській соцмережі Weibo.

Поліція попередила, що шахраї завдяки переконливому маскуванню й записуванню на відео чоловіків збирають їхню особисту інформацію, яку потім використовують для крадіжки особистих даних і шантажу. Шахраї тижнями "розводять" жертв, перш ніж запрошують у "голі" чати й спонукають завантажити те, що має вигляд додатку для відеочату, а насправді є вірусом. Він призначений для збирання списку контактів їхніх телефонів та електронної пошти.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...