Оце так! Спортсменку змусили заховати українську наліпку з серцем на Паралімпіаді-2024

Американська велоспортсменка українського походження Оксана Мастерс повідомила, що організатори Паралімпійських ігор-2024 змусили її заклеїти на шоломі наліпку із «зображення українського серця». Про це пише CNN, передають Патріоти України.

Велоспортсменка розповіла, що це сталося перед самим стартом. За її словами, на зображені була лише форма серця, однак організатори вказали «прикрити українську наліпку з серцем».

«На цьому зображенні не було нічого, лише серце. Це було складно для мене, тому що я людина, яка народилася в Україні і є американською спортсменкою. Я відчуваю, що представляю ті місця, звідки я родом», – сказала Мастерс.

Вона додала, що не впала духом через зауваження, а навпаки це надало їй енергії та мотивувало ще більше.

«Мене це справді запалило. Це просто підлило олії у вогонь. Те, що хтось приховав мою наліпку, не приховає мій вогонь», – додала велоспортсменка.

Спортсменку змусили заховати українську наліпку з серцем на Паралімпіаді-2024 фото 1

Оксана Мастерс родом із Хмельницького. Вона народилась із порушеннями розвитку кінцівок. Біологічні батьки відмовились від дитини, після чого в семирічному віці її усиновила американка Гей Мастерс.

Доведеться заплатити! Ось про яке порушення ПДР варто знати українським водіям

вівторок, 10 вересень 2024, 6:50

В Україні рух приватних авто по смугах громадського транспорту заборонений, за винятком водіїв таксі та велосипедистів. Порушникам загрожує штраф у розмірі 680 гривень, передають Патріоти України. OBOZ.UA з'ясував скільки доведеться заплатити водіям за...

З відстрочкою теж можуть призвати? У ТЦК дали детальне розʼяснення

вівторок, 10 вересень 2024, 6:25

Відстрочка від мобілізації не є гарантією уникнення призову на службу. Якщо документ не належно оформлений, військовозобовʼязаного залучать до Сил оборони, передають Патріоти України з посиланням на коментар Тернопільського обласного ТЦК СП. Як розпов...