Оце так тролінг: У Болгарії замість пам'ятника комуністичному вождю поставили чорну мумію (відео)

У Болгарії замість памятника місцевому комуністичному вождю поставили мумію, передають Патріоти України.

У часи Радянського Союзу Георгія Димитрова вважали болгарським Леніним, навіть звели у центрі Софії мавзолей. Але нещодавно споруду знесли.

Один із місцевих художників вирішив збудувати на місці будівлі чотириметрову мумію чорного кольору, яка в руках тримає серп та молот.

За словами автора Андрея Врябчева, це нагадування для усіх, що комунізм не помер, а радше муміфікований всередині кожного з нас і передається через ідеї у суспільстві.

Георгія Димитрова в часи Радянського Союзу вважали болгарським Леніним, навіть мавзолей звели в центрі Софії. Але нещодавно споруду знесли. Один із місцевих художників вирішив збудувати на місці 4-метрову мумію чорного кольору, в руках вона тримає серп та молот.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...