Оце так! У Британії банк помилково перерахував клієнтам 130 млн фунтів

У Великій Британії банк Santander помилково відправив клієнтам 130 мільйонів фунтів стерлінгів. Про це інформує Mirror, передають Патріоти України.

Гроші отримали близько 75 тис. людей і компаній. Помилка сталася, коли разові та регулярні платежі з 2000 рахунків корпоративних клієнтів були здійснені двічі. Платежі включали заробітну плату або гроші від постачальників. Другий платіж помилково був здійснений безпосередньо з власних резервів банку.

Банк побоюється, що деякі люди, які отримували платежі двічі, вже витратили гроші, тому повернути готівку буде важче. Завдання ускладнює те, що більша частина грошей надійшла на рахунки конкуруючих до Santander банків. Вони неохоче повертають кошти. Santander не тільки спілкується з конкурентами, але й намагається звернутися безпосередньо до деяких клієнтів, щоб повернути гроші. Повідомляється, що частину готівки вже вдалося повернути, але скільки саме — не уточнюється.

"Ми будемо наполегливо працювати з багатьма банками у всій Британії, щоб виправити повторювані транзакції протягом найближчих днів" — заявили у фінустанові.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...