Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України.

Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, вирішила вийти заміж за сина своєї приятельки, чоловіка 2003 року народження, щоб сприяти його виїзду за кордон, на який він отримав право, маючи дружину-інваліда.

Однак під час спроби перетину кордону сім’ю було затримано представниками Держприкордонслужби. Підозрювана повністю визнала свою провину та підтвердила, що на прохання приятельки вийшла заміж за її сина, щоб допомогти йому виїхати з України. Суд засудив жінку до 3 років позбавлення волі, проте за правочином з прокуратурою, звільнив від виконання покарання з випробувальним терміном в 1 рік.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...