Оце так: У Польщі з великою сумою затримали екс-дружину Князєва, - ЗМІ

Однією з затриманих польськими митниками при перетині кордону України виявилася колишня дружина глави Нацполіції Сергія Князєва - Вікторія, передають Патріоти України.

Як стало відомо із джерел, в інциденті, який трапився 22 вересня, фігурує цивільна дружина Князєва. Разом з нею були затримані ще двоє українців і один громадянин Хорватії.

Варто відзначити, що Вікторія є колишньою дружиною глави Нацполіції, оскільки зараз вони знаходяться в розлученні. При цьому, за нашими даними, Князєві досі проживають разом.

Як відомо, затримання відбулося на автопереході "Хребенне – Рава-Руська". Причина – недекларування 650 тисяч євро.

За даними львівського сайту "Діло", в автомобілі перебували Вадим Каган, Андрій Посметюк, Боян Малик (громадянин Хорватії) і Вікторія Князєва, 1975 г. н. Остання, за інформацією видання, була за кермом.

Відзначимо, як повідомляє джерело, на цивільну дружину глави Нацполіції оформлено більшість їхнього спільного майна. При цьому розлучення могло бути фіктивним – щоб не декларувати статки, автопарк, квартири і будинки. Так, згідно з реєстром нерухомого майна, у 2011 році Вікторія Князєва придбала дві сусідні квартири в селі Чабани Київської області загальною площею в 130 кв. м. Одна з них вказана в е-декларації Сергія Князєва як спільна власність з сім'єю.

Крім того, Князєва володіє нерухомістю в Києві, де їй належать дві квартири, які вона придбала в 2011 і 2013 роках, по вулиці Маршала Гречко та на проспекті Петра Григоренка.

У 2014 році вона придбала ще одну квартиру площею 63,1 кв. м в новобудові ЖК "Вишневий Затишок" в селі Вишневе Київської області. Ринкова вартість квартири в цьому будинку становить приблизно 40 тисяч доларів.

Через місяць після придбання квартири в Вишневому, Князєва придбала квартиру в новобудові в селі Крюківщина Київської області. Квартира площею 57,4 кв. м в цьому будинку зараз коштує 31 тис. доларів. Крім того, в Закарпатській області Вікторія Князєва придбала житловий будинок площею 48 квадратних метрів і отримала право власності на земельну ділянку 0,2069 га. У цьому ж році вона також придбала земельну ділянку в селі Шаян Закарпатської області площею 0,08 га. Згідно з інформацією з кадастрової карти, частина цієї ділянки знаходиться в лісі.

При цьому в декларації Князєва за 2018 рік не вказаний жоден транспортний засіб. Його місячний дохід, згідно з декларацією, – 158 тис. грн. Як відомо, раніше Вікторія Князєва потрапляла в ДТП в Ужгороді.

Нагадаємо, раніше блогер Павло Верещагін повідомив про затримання чотирьох осіб на автопереході "Хребенне – Рава-Руська". Причина – недекларування 650 тисяч євро. "Вони їхали з України в Польщу на "Мерседес" р.н.. КА0007ВХ. Причина затримання – недекларування 650 тисяч євро", – написав Верещагін.

Джерело: Обозреватель

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...