Оце так: Український півзахисник, який грав за ФК "Волинь", перейшов у російський клуб

Український півзахисник 23-річний Артур Мурза перейшов у російський клуб. Раніше він виступав за клуби, які грали в УПЛ, передають Патріоти України.

Відомо, що відтепер 23-річний український півзахисник Артур Мурза гратиме за футбольний клуб "Муром" з однойменного міста, який грає у другій лізі ФНЛ.

"Футболіст приєднався до клубу із боліт 13 березня та встиг уже дебютувати за команду у матчі проти "Ротора", – йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що Мурза в Україні грав за такі клуби: "Маріуполь", "Волинь", "Авангард", "Гірник-Спорт", "Оболонь" та "Металіст". Після початку повномасштабної війни віе виступав за "Кизилжар", "Аксу" (Казахстан), "Валмієру" (Латвія) та "Капфенберг"(Австрія).

Майже кожен третій вибрав одну й ту саму країну: Мільйони українців осіли в ЄС - статистика

четвер, 9 травень 2024, 14:30

Тимчасовим захистом у Європейському Союзі (ЄС) користуються 4,21 млн українців. В основному люди, що рятуються від війни, осіли в Німеччині – 1,3 млн осіб, 30%, майже третина від загальної кількості. Також велика кількість біженців залишається у Польщі...

Моторошний злочин: На Волині жінка облила легкозаймистою речовиною чоловіка з інвалідністю і підпалила - той загинув

четвер, 9 травень 2024, 14:23

Правоохоронці розслідують вбивство чоловіка в Луцькому районі. Місцева жителька облила легкозаймистою речовиною свого човілока, який мав інвалідність, і підпалила. Він загинув Про це повідомили у поліції Волинської області, передає "Еспресо.Захід". Вип...