Оце так улов: Рибалки врятували голого втікача із в'язниці, що просидів на дереві кілька діб

Два рибалки в Австралії врятували оголеного втікача, якого знайшли на дереві над рікою, що кишить крокодилами, зазначають Патріоти України.

Рибалки Кев Джойнер і Кем Фауст натрапили на голу людину недалеко від міста Дарвін. Друзі ставили пастки на крабів, коли почули, як чоловік кликав на допомогу, чіпляючись за гілки мангрових хащів. Про це пише ВВС.

Вони розказали, що 40-річний чоловік попросив у них води і сказав, що сидів на дереві 4 дні, харчуючись равликами. Він утік з-під варти за збройне пограбування.

"Ми спочатку не повірили. Потім зрозуміли, що він у поганому стані, і нам краще йому допомогти", - сказав Фауст.

Рибалки дозволили чоловікові сісти в човен і дали свої шорти, щоб той прикрився. У нього були подряпини по всьому брудному тілі та сліди від укусів комарів.

Рибалки додали, що втікачу пощастило, що його знайшли, бо мангрові хащі небезпечні. Крокодили населяють болота навколо.


"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...