Оце так влип: На Тайвані чоловік заплатить мільйон за порушення карантину - це найвищий штраф за час пандемії

Чоловіка оштрафували на мільйон нових тайваньських доларів (1 005 978 грн) за порушення домашнього карантину, передають Патріоти України.

CNN пише, що після відрядження до Китаю тайванець не став дотримуватися обов'язкового двотижневого карантину, і як мінімум 7 разів виходив зі своєї квартири. Він ходив за покупками, лагодив машину і навіть сварився з сусідом, який зробив йому зауваження.

Уряд Тайваню виплачує людям на карантині компенсацію в розмірі 1000 нових тайваньських доларів (1005 грн) в день, на які порушник більше не має права. Надалі йому доведеться самостійно платити за свою ізоляцію.

Завдяки суворим правилам і заохоченню карантину Тайваню вдалося стримати поширення коронавірусу. З початку пандемії на острові з населенням 23 млн осіб захворіли всього 889 людей, 7 з яких померли. Також уряд рано закрив кордони, впровадив масове тестування і відстеження контактів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...