Оце так "вплипла": Мадонна вкрала фото незнайомки і "прифотошопила" своє обличчя. Обман розкрився

Скандал, який розгорівся шість років потому. Знаменита співачка Мадонна, чия дочка, до речі, теж недавно потрапила в скандал, в 2015 році опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото дівчини і за допомогою ретуші додала на знімок своє обличчя, передають Патріоти України.

Однак артистка упустила один момент, а саме – попросити дозвіл у дівчини на те, щоб використовувати її фото, причому не просто так – артистка опублікувала знімок для піар-кампанії свого альбому.

Австралійка на ім'я Амалія Голді ще в 2015 році побачила, що поп-зірка використовувала її фото. Дівчина спробувала зв'язатися з командою Мадонни, але безрезультатно. І тільки через шість років про скандал згадали, і співачку почали критикувати за це в соцмережі.


"Коли Мадонна публікує своє фото, щоб прорекламувати свій новий альбом, але це взагалі-то твоє тіло (я не жартую)", – написала Амалія в соцмережі. У Instagram над артисткою вже жартують і пишуть, що взагалі-то не дуже гарно красти чужі фото.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...