Оце так: Жан Беленюк програв колишньому росіянину у чвертьфіналі чемпіонату Європи з боротьби

У понеділок, 12 лютого, стартував чемпіонат Європи з боротьби, який триває в Румунії, передають Патріоти України. У першій стадії змагань українець Жан Беленюк здолав румуна Ніка Самуеля Ожога (3:1).

У чвертьфіналі Беленюк зустрівся з росіянином Олександром Комаровим, який з літа минулого року представляє Сербію. Жан програв супернику — 1:3.

Зазначимо, що Беленюк на чемпіонатах Європи виграв п’ять медалей — три золоті та дві бронзові. Також Жан — олімпійський чемпіон Токіо-2020.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...