Оце "вєлікая армія Х**ла"? Деморалізований і просив їсти: Біля Кривого Рогу взяли в полон бойовика з "ДНР"

Поблизу Кривого Рогу українські військові взяли в полон уродженця Горлівки, який воює на стороні російських окупантів. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Неподалік Кривого Рогу взято в полон одного орка. Уродженець Горлівки, має паспорт "ДНР". Деморалізований, голодний, просив їсти. Це все, що треба знати про "другу армію світу", - зазначив Лукашук.

Вдень ворог з території Херсонщини обстріляв село у Криворізькому районі. Ніхто не постраждав, частково зруйнувалося приватне домоволодіння. Снаряд потрапив в комунікації, тому в селі зникло світло та газ, однак все вже відновили.

Ввечері окупанти обстріляли околиці Зеленодольска, ніхто з місцевих жителів не постраждав. "В цілому ситуація на Дніпропетровщині контрольована. Посилюємо позиції в Дніпропетровській області. ЗСУ, Нацгвардія, тероборона на місцях, всі на захисті спокою в області. Російських військових на нашій землі немає", - відзначив Лукашук.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...