Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
В Україні планують урізати премії чиновникам та обмежити їх: не більше ніж 30% від основної зарплати. Самі оклади посадовців теж хочуть переглянути. Передбачається, що реформа має запуститися вже з 1 квітня 2025 року, але остаточного рішення ще не ухва...
Окрім пенсії люди на заслуженому відпочинку можуть отримувати від держави ще й різні доплати і надбавки, включно з надбавкою за вік. Проте в уряді вирішили позбавити частину українців популярної доплати до пенсії, вважає експерт з питань пенсійних випл...