Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) повідомило про виявлення «дуже рідкісного» побічного ефекту у популярних препаратів для лікування діабету та схуднення, таких як Ozempic, Wegovy та Rybelsus. Пацієнти, які приймають ці ліки, що містять а...
Актори театру Сіцюй зіграли кантонську оперу «Трамп, близнюк президента». У ній є замах на президента США Дональда Трампа під час виборчих перегонів та сцена конфлікту з президентом України Володимиром Зеленськими у Білому домі. Про це повідомляють Пат...