Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
В Україні відчутно знизили ціни на картоплю. Нині виробники відпускають її в середньому по 15-24 грн/кг, що на 12% дешевше, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Причиною здешевлення є зниження попиту – при чому як у оптових компаній, так і з боку ро...
Дієтологи попереджають, що серед усього розмаїття молочної продукції є один продукт, який особливо шкодить здоров’ю, хоча присутній майже в кожному українському холодильнику. Про яку саме "молочку" йде мова, розповідає РБК-Україна (проект Styler), пере...