Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
У Венесуелі у вікні дитячого садка, який був зачинений на канікули, знайшли рештки грабіжника. Про це повідомляє Need To Know, передають Патріоти України. На моторошних фотографіях видно голову злодія, що застрягла з одного боку відкидного вікна. З інш...
15-річна мешканка Полтави Анна Мелашенко потрапила в скандал через низку проросійських висловлювань під час стріму в TikTok. Вона назвала Україну «дном» та вихваляла Росію. Про це повідомляють полтавські видання, передають Патріоти України. У прямому е...