Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
В Україні в 2026-му мінімальну пенсію планують підвищити всього на 203 грн. Це не дозволить компенсувати зростання інфляції за 2025-й, коли мінімальну пенсію не підвищували, та 2026-й. Разом з тим пощастить тим українцям, які отримують максимальну пенс...
У російській столиці Москві функціонує ціла мережа особливих борделів, замаскованих під караоке-бари. У цих борделях працюють тільки російські дівчата, а клієнтами можуть бути винятково китайці, корейці чи японці. Про це повідомили російські медіа, пер...