
Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
Британський музикант і композитор Роджер Вотерс, найбільш відомий лідерством у рок-гурті "Pink Floyd", знову повторює наративи російської пропаганди. В коментарі російським пропагандистським медіа Вотерс взявся критикувати знаменитостей, які підтримуют...
Молоді фахівці з покоління Z все частіше відмовляються від традиційної корпоративної кар’єри на користь нестандартної зайнятості, пропонуючи персональні послуги надбагатим клієнтам. Молоді спеціалісти масово звільняються з корпорацій, щоб влаштуватися ...