Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України.
Приготовлене так сало відрізняється особливою ніжністю та м’якістю.
Можна солити і грудинку, але важливо вибирати шматки, де м’ясні прошарки не надто широкі.
Покрокове приготування
Завтра, 22 квітня, по Україні очікується суха та тепла погода, на більшості території стовпчик термометра сягне +20+26 градусів, вночі зберігатиметься дещо свіжа погода. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України. За словами...
Після урочистого святкування Великодня настає Світлий тиждень – особливий період в церковному календарі, наповнений радістю та своєрідними традиціями. Цей тиждень, що слідує за Воскресінням Христовим, є продовженням великодніх святкувань, однак має сво...