Оцінила не відразу: Велосипедист-екстремал інсценував жорстке падіння, щоб зробити пропозицію коханій (відео)

Закоханий велосипедист по імені Б'єнвенідо Агуадо вирішив зробити пропозицію своїй коханій дівчині Марті, але довго не міг придумати як. Потім він згадав, що в Мексиці намічається фрірайд-фестиваль, де він на своєму велобайку братиме участь. Так народився його суперплан, передають Патріоти України.

Підмовивши своїх друзів, екстремал інсценував жорстке падіння. Хлопець стрибає з трампліну, потім лягає на землю, зображуючи муки. У цей момент хлопці, які в курсі того, що відбувається, починають кликати Марту, яка знаходилася поруч й знімала стрибок.

Дівчина різко зривається та піжить до "пораненого" коханого. Вона схиляється над ним, щоб перевірить його стан, але в цей момент Б'єнвенідо несподівано схоплюється, встає на одне коліно й дістає каблучку.

Березня відразу була в шоці від того, що відбувається, вона впала на землю, взявшись руками за голову. Але потім, коли усвідомила, що їй зробили пропозицію, її гнівні емоції змінилися на безмежне щастя.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...