Оцінив "рівень" скреп: Американський тенісист утік із Росії, злякавшись госпіталізації

Американський тенісист Сем Куеррі, його дружина та восьмимісячний син екстрено залишили Росію на приватному літаку після отримання позитивних результатів тесту на коронавірус, передають Патріоти України.

Як повідомляє відомий журналіст Бен Ротенберг у себе в Twitter, спортсмен був відсторонений від турніру ATP в Санкт-Петербурзі через COVID-19. Їхній сім'ї сказали залишатися на 14-денному карантині в місцевому готелі. Пізніше вони отримали дзвінок від представників російських органів охорони здоров'я, які заявили, що незабаром їх огляне лікар. У разі виявлення симптомів сім'ю тенісиста могли відправити на примусову госпіталізацію.

Злякавшись можливої розлуки з 8-місячним сином у чужій країні, Куеррі таємно найняв приватний літак і домовився про виліт за межі Росії. Зараз вони з сім'єю перебувають в одній із сусідніх європейських країн, яка не вимагає пред'явити негативний тест на COVID-19 при в'їзді, та знімають житло на AirBNB.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...