"Отстой" рівня "Сватів", або Коли пропагандисти беруться за справу: Трейлер російської кіновідповіді "Чорнобиль" на серіал НВО розгромили в мережі (відео)

У російській версії головний герой "КГБшник", який намагається запобігти теракту ЦРУ - вибуху на Чорнобильській АЕС.

Російський режисер Олексій Мурадов на зйомках. Фото: PhotoXPress.

Трейлер фільму "обплювали" навіть росіяни. В Інтернеті ажіотаж через російського "Чорнобиля", передають Патріоти України.

Найгірші побоювання про новий кінотвір росіян підтвердилися. Відповідь Москви на культовий британський серіал "Чорнобиль", очевидно, "проб'є дно". Це видно по трейлеру російського фільму, який днями оприлюднили в Мережі. Варто зазначити, що росіяни взялися знімати "Чорнобиль" через те, що американці в своєму серіалі показали радянську владу не з кращого боку. У російській версії головний герой "КГБшник", який намагається запобігти теракту ЦРУ - вибуху на Чорнобильській АЕС. Творці цього кінотвору обіцяють показати всю правду про трагедію, що вельми сумнівно. У соцмережах не сумніваються, що це буде чергове пропагандистське кіно, мета якого - "промити мізки" росіянам.

"Тот неловкий момент, когда у британцев антураж в фильме про СССР получился лучше, чем у страны, которая этим СССР была", - пишуть росіяни.

"С художественной точки зрения это полный провал. С документальной наверняка будет отсебятины еще больше, чем в сериале от HBO. Похоже, единственную цель, которую достигнет этот сериал, - это распил госбюджета. Ну что же, не в первый раз, да и явно не в последний", - заявили глядачі.

"После HBO это смотрится как (кто-то в комментариях писал) сериал "Сваты", - зазначають коментатори.

"Очередная работа для БэдКомидиана", - передбачають користувачі Мережі новий розгромний огляд від улюбленого блогера-кінокритика.

"Ох и го**о! А это всего лишь трейлер! Каким же го**ищем будет сам фильм? Что такое актерская игра, они просто не знают. Лучше просто не показывать! ЭТО ГО**ОДНО!" - констатували в Інтернеті.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...