Озброєний напад на військових у Луцьку: Поліція затримала стрільця

Правоохоронці затримали чоловіка, який здійснив озброєний напад на пост охорони Луцького військкомату під час комендантської години. Про це повідомила поліція Волинської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався вночі 27 серпня в обласному центрі. Невідомий відкрив вогонь по військовослужбовцях, які охороняли режимний обʼєкт на посту. Військові відкрили вогонь у відповідь.

Внаслідок стрілянини один військовослужбовець отримав поранення і був госпіталізований. Після перестрілки стрілець зник з місця подій.

Оперативники разом із слідчими та криміналістами Нацполіції провели ряд заходів і змогли встановити місцезнаходження нападника. 4 вересня за силової підтримки спецпризначенців поліції КОРД, правопорушника затримали.

Ним виявився 40-річний місцевий житель. Зброю, яку у нього вилучили, направили на експертизу. Мотиви його дій наразі встановлюються слідством.

За фактом загрози життю військовослужбовця розпочато досудове розслідування за статтею 348 Кримінального кодексу України. Після пред’явлення підозри буде вирішено питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ще й заявив, що мріє про зйомки в РФ: Культовий голлівудський актор обурив українців перекладом російського прислів'я (відео)

середа, 4 вересень 2024, 21:43

Голлівудський актор Віллем Дефо виклав відео, як він переклав англійською російське прислів'я, і потрапив під хвилю хейту з боку українців. Своє обурення українці висловили в соцмережі Х, передають Патріоти України. Так, Дефо зачитав прислів'я "Хороша ...

Історія короля Артура отримала питомий аргумент на справжність завдяки новому відкриттю археологів у Шотландії (фото)

середа, 4 вересень 2024, 21:05

Легенда про Артура нероздільна від Мерліна: знайти головного чаклуна королівства означає практично підтвердити існування легендарного короля Британії. Археологи виявили давні поховання та залишки укріплень у регіоні Твіддейл на півдні Шотландії, які мо...