"Палаючу майку зняли разом зі шкірою": На Одещині дівчинка загинула страшною смертю, мати піде під суд

В Одеській області померла 5-річна дівчинка, у якої були опіки четвертого ступеню 35% тіла. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Катерина Ножевнікова, передають Патріоти України.

"Маленька Катя померла. Травми, несумісні з життям. Гроші, зібрані для Каті, залишаємо для діток, які потраплять в опікове", - написала волонтер.

За словами жінки, трагедія сталася в одному із сіл Одеської області, причиною стала гра з сірниками. "Сірники, синтетична майка і цілковита відсутність знань, як надавати першу допомогу і наскільки небезпечні опіки. Палаючу майку зняли разом зі шкірою", - розповіла подробиці волонтер.

Зі слів Ножевнікової, швидку допомогу мама викликала на наступний ранок. "Пояснила, що не було грошей. Зібрала по сусідах грошей і викликала (мені щоразу хочеться головою об стіну від цих пояснень битися)… Підсумок: опіки 35% поверхні. 4 ступінь. Найважча. І за ніч ситуація погіршилася в рази... А могло б бути інакше", - каже волонтер.

Матері дівчинки загрожує покарання за ст.136 КК України (ненадання допомоги малолітньому, який завідомо перебуває в небезпечному для життя стані).

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...