Палко чекає на Путіна? На Хмельниччині 29-річна жінка спалила прапор України і поплатилась


На Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України.

Зазначається, що відео з камер спостереження із зафіксованим на ньому спаленням українського стягу виявили у соціальних мережах працівники управління кримінального аналізу ГУНП в Хмельницькій області.

За виявленим фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження, в ході розслідування якого встановили, що зловмисницею є 29-річна мешканка Летичева.

За свій вчинок жінка понесе відповідальність відповідно до ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України "Наруга над державними символами". Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційного нагляду на строк до трьох років чи позбавлення волі на той самий строк.

Наразі працівники поліції встановлюють усі обставини події.

Зробив заяву про "звірства Азову": В Україні винесли вирок звільненому з російського полону військовому

четвер, 29 серпень 2024, 15:00

В Україні до 6 років позбавлення волі засудили звільненого з російського полону контрактника. Військового звинуватили у дезертирстві. Про це йдеться у вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя (назва суду недекомунізована - ред.), повідомл...

У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила... дві тонни заморожених собачих туш (фото)

четвер, 29 серпень 2024, 14:16

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє ...