Пальмовий пес: Чотирилапому саперу Патрону присудили премію на Каннському кінофестивалі

У Каннах особливою відзнакою нагородили пса Патрона, який служить в Державній службі з надзвичайних ситуацій. 27 травня Патрону присудили премію Пальмовий пес – найпрестижнішу кінонагороду, яку отримують чотирилапі, інформують Патріоти України.

У ДСНС кажуть, що за останні місяці Патрон справді став зіркою світової кінохроніки, канське жюрі одноголосно присудило хвостатому піротехніку "Пальмовий" статус.

Через те, що Патрон зараз знаходиться на службі та активно допомагає фахівцям ДСНС з розмінуванням, його нагородили дистанційно.

"Однак після перемоги – хто зна! – наш маленький герой і відвідає світову кіностолицю, аби провести автограф-сесію для своїх фанів", – висловлюють сподівання в ДСНС.

Патрон не перший з українських улюбленців, хто отримує престижну нагороду. Раніше відомого кота-блогера Степана нагородили у каннах найпрестижнішою нагородою серед блогерів – World Influencers and Bloggers Awards.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...