"Пам'ятайте, герої не вмирають": У боях з окупантами загинув відомий на всю Україну пастух Кознюк, йому було лише 28

Відомий український вівчар Михайло Кознюк із села Буковець загинув у боях з російськими окупантами. Він отримав важке поранення під час російських артилерійських обстрілів, передають Патріоти України.

За даними Верховинської селищної ради, Кознюк пішов служити за контрактом 26 грудня 2021 року. Він служив головним сержантом другої гірничо-штурмової роти. На момент загибелі захиснику України було 26 років.

"Пам'ятайте, герої не вмирають. Вони своїми вчинками спонукають нас рухатися далі, крок за кроком борючись за перемогу. Таким прикладом для нас назавжди залишиться Михайло. Щирі співчуття і низький уклін батькам Марії Миколаївні та Івану Юрійовичу, всім рідним за справжнього героя України", – йдеться в повідомленні.

Михайло Кознюк став відомий на всю Україну в 2015 році на виході в ефір одного з телеканалів сюжет про пастуха, в яких він розповів про особливості своєї роботи на унікальному карпатському діалекті.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...