"Пам'ятаю, як мама в медпункт несла. Шрами досі залишилися на тілі": Винник розповів, як ледь не загинув у дитинстві (відео)

Український співак Олег Винник в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів, як його мати кілька разів рятувала від смерті, повідомляють Патріоти України.

"[Роки в чотири] я встромив [кабель] у розетку. Узяв рукою так... Він мені стиснув руку – і я почав горіти. Усе: це дим, кров... Мама почула. І слава богу, вона додумалася вийняти кабель. І водночас у мами два класи школи: перший і другий. Круглою сиротою зросла. І мене врятувала. І я пам'ятаю, як вона мене в медпункт несла. Тече кров, ці всі справи. Шрами ці досі залишилися", – згадав Винник.

Співак зізнався, що вийняв цей кабель із телевізора. "Був відкритий задник. Знаєш, як ці телевізори старі, лампові: ми знімали кришку, тому що коли лампа пищить, її треба всунути [...] І ось я зрозумів уже сьогодні, що є моменти в житті доленосні: що хтось має бути біля тебе", – підсумував артист.

Другий небезпечний випадок стався з Винником, коли він катався на мотоциклі. "Я взяв у сусіда мотоцикл. У нас нова траса була. Цукровий завод у селі – Березинський цукровий завод. І дорогу простелили, новий міст... І я як дав на цьому "мінчаку"... І переді мною фари КамАЗа. я з дамби злітаю. Камазист мене дістав із-під мотоцикла. Зрозумів, що я живий, – ще й у табло дав [...] Я двічі зірки побачив. Приземлився м'яко. Ногу спалив. Він мене підняв. Дав зрозуміти, що я не маю рації. Я йому вдячний. І мама все-таки не допустила, щоб я купив мотоцикл. А потім, після того мотоцикла, коли мама дурниці вибила, – я замінив це – і почав грати на гітарі", – розповів він.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...