Пандемія тут ні до чого: Японцям дозволили брати відпустку… щоб посумувати про свого кумира

Розбите серце - не помічник на роботі. Тому токійська компанія дозволила співробітникам брати відпустку, якщо їхній улюблений поп-ідол вийде заміж або вирішить покинути шоу-бізнес, передають Патріоти України.

За словами президента компанії, яка займається створенням музичних відео і телевізійної реклами, якось він побачив одну з кращих співробітниць абсолютно пригніченою і непрацездатною. З’ясувалося, що вона переживає через новини про заміжжя її улюбленої виконавиці і акторки озвучування аніме. Інший співробітник не міг працювати, після того як дізнався, що його улюблений ідол іде на пенсію.

Глава компанії дозволив співробітникам взяти кілька днів, щоб пережити ці події, а пізніше поширив практику на всіх. Тепер якщо улюблений поп-ідол оголосить про майбутній шлюб або вирішить залишити шоу-бізнес, співробітники можуть офіційно взяти відпустку, щоб посумувати і розібратися у своїх почуттях. Чимало японців настільки фанатіють від зірок, що починають вважати їх своїми родичами.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...