Паніка і бунт через короновірусний карантин: Гончарук терміново вилітає в Нові Санжари

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук вилітає в Полтавську область. Там працюватиме оперативний штаб уряду.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вилетів до селища Нові Санжари у Полтавській області, куди раніше повезли евакуйованих з Китаю людей, зазначають Патріоти України.

"Невідкладно вилітаю до Полтавської області. Оперативний штаб Уряду працюватиме в Нових Санжарах", - написав голова уряду на своєму телеграм-каналі .

Разом з Гончаруком вирушили й інші члени Кабміну. Зокрема міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька. У себе у Facebook вона пише, що летить до селища "перевірити ситуацію" і "зробити все, щоб наші люди відчували себе захищеними".

Нагадаємо, увечері 19 лютого серед жителів Нових Санжар почала поширюватися інформація про те, що в місцевий медичний центр мають доставити українців, вивезених із китайської провінції Ухань. Дізнавшись про цю новину, кілька десятків жителів Новосанжарської і сусідньої Лелюхівської громади зібралися у медичного центру. В'їзди в Нові Санжари і Лелюхівка заблокували місцеві автомобілісти. Близько двох десятків автомобілів, деякі з причепами, припарковані обабіч автодороги, яка веде до селища від траси М-22 Полтава - Олександрія.

Після нічного перекриття в'їздів у Нові Санжари місцевими жителями в селище почали з'їжджатися спецзагони правоохоронних органів і військові. Недалеко від в'їзду сталися сутички правоохоронців і мітингувальників проти розміщення евакуйованих з Уханя. Поліцейські провели превентивні бесіди з 10 найбільш агресивними місцевими жителями. Вранці 20 лютого перекрили дорогу. Через загрозливу ситуацію до Нових Санжар прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Глава Полтавської ОДА Синєгубов зустрівся з протестувальниками в Нових Санжарах: З ситуацією розбираємося. Будьте стриманими і не панікуйте.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...