Паніка набирає обертів: У китайських селах будують стіни та пункти пропуску, щоб захиститися від смертельного вірусу (фото)

Деякі китайські села у провінції Хебей самотужки будують захисні стіни та контрольно-пропускні пункти при в’їздах, щоб захиститися від смертельного коронавірусу Про це повідомляє Sky News з посиланням на місцевих жителів, передають Патріоти України.

"Наше село збудувало стіну, щоб зупинити сторонніх людей, які приїжджають до села - зменшити кількість людей, які потрапляють у населений пункт", - розповів журналістам телеканалу через спеціальну прогалину у стіні місцевий житель одного із сіл. Як зазначається, подібні бар’єри, збудовані при в’їздах у шість сіл провінції Хебей, імітують справжні КПП.

Біля деяких сіл розміщені таблички з надписом: "Стороннім людям вхід заборонений". В іншому селі місцеві жителі збудували на КПП щось на зразок сторожового будинку.

"Це через епідемію. Я не знаю, як довго це триватиме", - розповів селянин. За його словами, у населеному пункті, звідки він родом, не отримували вказівки від уряду КНР, як діяти у такій ситуації, тому довелося самим шукати вихід із ситуації.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...