Не стримався: Папа Франциск заради улюбленої справи порушив протокол та потрапив на відео

Папа Римський Франциск порушив протокол і залишив Ватикан заради своєї улюбленої справи - придбання музичних дисків. Його святість помітили біля спеціалізованого магазину в центрі Риму з охороною та особистим водієм білого автомобіля Fiat, зазначають Патріоти України.

Відео-доказ із місця подій опублікувало видання Rome Reports. На шопінгу понтифік пробув близько 15 хвилин.Як розповіли власники магазину журналісту, акредитованому при пресслужбі Святого престолу, Франциск часто навідувався до них за покупками ще до того, як став главою римсько-католицької церкви. Тоді він жив у столиці Італії, тож часто заглядав за новими дисками для поповнення своєї колекції.Коли Папа Римський знову зміг завітати до улюбленого місця, його власники подарували постійному клієнту диск із записом класичної музики.

Понтифіка не вперше помічають на вулицях Риму, хоча главі Святого Престолу, за протоколом, не можна покидати свою резиденцію – Ватикан. Кожен його вихід привертає увагу журналістів. Нещодавно Папа Франциск особисто відвідував магазин оптики для покупки нових окулярів.

Коротко про особистість:

  • Франциск (до обрання – Хорхе Маріо Бергольйо) – 266-й папа римський. Обрано 13 березня 2013 року. Перший в історії папа з Нового Світу та перший за більш ніж 1200 років папа не з Європи. Перший папа-єзуїт, а також папа-монах з часів Григорія XVI, який перебував в ордені камальдулів.

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...