"Папа с мамой занимались развратом": Православний єпископ висунув "скрепну" версію походоження геїв

Кіпрський православний єпископ Неофітос Масурас заявив, що людина народжується гомосексуальною, якщо її батьки під час вагітності займаються анальним сексом. Таку заяву він зробив під час занять в початкових школах в Нікосії, повідомляють Патріоти України.

За його словами, такий вид сексу є неприродним, що і зумовлює народження дитини гомосексуальною. "Святий Порфирій говорив, що, якщо жінці це подобається, то її бажання потім передається дитині", - пояснив Масурас.

Крім того, зазначив єпископ, Порфирій радив гомосексуалам жити на самоті і молитися все життя, щоб їхня сексуальна орієнтація змінилася. Святий Порфирій, на якій послався єпископ, помер у 1991 році.

Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...

Цифри можуть стати неприємним "сюрпризом": Кому та коли можуть підвищити суми в платіжках за світло

неділя, 28 квітень 2024, 6:28

Невчасне подання показань лічильника електроенергії може призвести до підвищенних рахунків за світло через розрахунок за середньодобовим обсягом споживання. Важливо подавати показання своєчасно: за два дні до закінчення поточного календарного місяця та...