Тато з мамою пустили пожити знайомого: У Росії чоловік зґвалтував 1,5-річну дівчинку

Зловмисник свою провину визнав. У Саратовській області (Росія) 36-річний чоловік зґвалтував півторарічну дівчинку. Про це повідомляє РБК.Росія з посиланням на Слідчий комітету у регіоні, зазначають Патріоти України.

За версією слідства, насильство сталося у квартирі сімейної пари, яка має двох дітей: п'ятирічного хлопчика і півторарічну дівчинку. Чоловік і жінка дозволили пожити у себе своєму знайомому.

У ніч проти 11 грудня подружжя пішло в магазин. Тим часом чоловік зґвалтував дівчинку. Мати дитини побачила на обличчі дочки синець і тілесні ушкодження. Батьки викликали поліцію, а дівчинку шпиталізували до лікарні.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу про дії сексуального характеру із застосуванням насильства щодо особи, яка не досягла 14-річного віку з використанням безпорадного стану. Чоловік визнав провину.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...